account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Översikt

Ill sony 13ti front overview
   

Ill sony 13ti back overview

   

1. Headsetuttag

2. Närhetssensor/ljussensor

3. Öronmottagare/Laddningslampa/aviseringslampa

4. Kameralins på framsidan

5. Kortplatslucka för mikro-SIM-kort

6. Strömknapp

7. Volym-/zoomknapp

8. Kameraknapp

9. Plats för rem

10. Huvudhögtalare och mikrofon

11. Huvudkameralins

12. Kameralampa

13. Andra mikrofon

14. NFC™-avkänningsområde

15. Kortplatslucka för minneskort

16. Lucka till porten för laddare/USB-kabel

17. Kontakt för laddningsdocka

Note

För inte in fingrar eller andra föremål i öppningarna på den andra mikrofonen (illustrerad som nummer 13 ovan) eftersom det kan skada enheten.

Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.