Använda enheten som plånbok

Använd enheten som en plånbok för att betala för varor utan att behöva ta fram din riktiga plånbok. Alla installerade betalningstjänster sammanställs för att kunna visas och hanteras. Observera att vid en betalning måste du först slå på NFC-funktionen innan enheten rör vid en kortläsare. Mer information om NFC finns i NFC .

Note

Mobila betalningstjänster kanske ännu inte finns tillgängliga i alla regioner.

Hantera betalningstjänster

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Tryck och betala. En lista med betalningstjänster visas.
  3. Hantera betalningstjänsten efter behov, till exempel ändra din standardbetalningstjänst.