Ringa samtal

Du kan ringa ett samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt, trycka till på ett nummer som sparats i kontaktlistan eller trycka till på telefonnumret i din samtalslogg. Du kan även använda smartuppringningsfunktionen för att snabbt hitta nummer i kontaktlistan och samtalsloggen genom att ange en del av en kontakts nummer eller namn och välja bland förslagen som visas. Om du vill ringa videosamtal kan du använda snabbmeddelande- och videochattprogrammet Hangouts™ på enheten. Se Snabbmeddelanden och videochatt .

Scr sony making calls

1 Visa fler alternativ
2 Ta bort nummer
3 Knappsatsen
4 Samtalsknappen

Öppna knappsatsen

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Icn sony app dialer.
  3. Om knappsatsen inte visas trycker du på Icn sony call dialpad pressed.

Slå ett telefonnummer

1. Öppna knappsatsen.
  2. Ange telefonnumret och tryck på Icn sony call slider answer.

Tip

Om du vill ta bort en siffra som du angett av misstag trycker du på Icn sony delete phone number blk.

Ringa med hjälp av smartuppringningsfunktionen

1. Öppna knappsatsen.
  2. Skriv in bokstäver eller nummer som motsvarar kontakten du vill ringa upp. För varje bokstav eller nummer du skriver in visas en lista över möjliga matchningar.
  3. Tryck på den kontakt som du vill ringa upp.

Ringa ett utlandssamtal

1. Öppna knappsatsen.
  2. Rör vid 0 och håll kvar fingret tills ett plustecken (+) visas.
  3. Skriv in landskod, riktnummer (utan inledande nollor) och telefonnummer, och tryck sedan till på Icn sony call slider answer.

Lägga till ett nummer för direktuppringning på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar och anpassningsmenyn visas.
  2. Tryck till på Widgets och appar > Genvägar på anpassningsmenyn.
  3. Bläddra igenom listan med program och välj Direktuppringning.
  4. Välj den kontakt och det nummer du vill använda som nummer för direktuppringning.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

Du kan välja att visa eller dölja det telefonnummer som visas på mottagarens display när du ringer ett samtal.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Samtal > Ytterligare inställningar > Nummerpresentatör.