Favoriter och grupper

Du kan markera kontakter som favoriter så att du snabbt kan komma åt dem från programmet Kontakter. Du kan även tilldela kontakter till grupper, så att du snabbare får åtkomst till en grupp kontakter från programmet Kontakter.

Markera och avmarkera en kontakt som en favorit

1. Startskärm, knacka på Icn sony home apptray normal och knacka sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Knacka på den kontakt som du vill lägga till eller ta bort ur dina favoriter.
  3. Knacka på Icn sony infiniteview favorite btn.

Visa dina favoritkontakter

1. Gå till Startskärm och tryck påIkonen för programskärmen på en Sony-smartphone och sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck på Favoriter.

Tilldela en grupp en kontakt

1. I Kontakter trycker du till på den kontakt du vill tilldela till en grupp.
  2. Tryck till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact och tryck sedan till på fältet direkt under Grupper.
  3. Markera kryssrutorna för grupperna till vilka du vill lägga till kontakten.
  4. Tryck på SPARA.