Använda appen News Suite

News Suite är en nyhetsapp med två flikar med olika funktioner. På nyhetsfliken kan du visa nyheter om alla de senaste aktuella frågorna och på fliken för mina flöden kan du läsa de nyheter som är mest relevanta för dig.

Note

Programmet News Suite finns inte tillgängligt på alla marknader.

Öppna appen News Suite

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Icn sony app socialife.