Volyminställningar

Du kan ändra volymen på ringsignalen för inkommande samtal och aviseringar, samt för musik- och videouppspelning.

Anpassa ringsignalsvolymen med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Anpassa uppspelningsvolymen för media med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen samtidigt som du lyssnar på musik eller tittar på film, även när skärmen är låst.

Aktivera vibrationsläget

• Tryck volymknappen nedåt eller uppåt tills Icn sony stat sys ringer vibrate visas.

Justera volymnivåerna

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud.
    3. Dra volymreglagen till önskade lägen.

Note

Du kan också trycka uppåt eller nedåt på volymknappen och sedan trycka på Icn sony music equalizer select för att separat justera volymnivåerna för ringsignal, medieuppspelning och alarm.

Ställa in så att enheten vibrerar vid inkommande samtal

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud.
    3. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget Vibrera även vid samtal.

Välja en ringsignal

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud > Telefonens ringsignal.
    3. Välj ett alternativ från listan eller tryck på Icn sony menu add och välj en musikfil som är sparad i enheten.
    4. Bekräfta genom att trycka på Klar.

Välja aviseringsljud

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud > Aviseringsljud.
    3. Välj ett alternativ från listan eller tryck på Icn sony menu add och välj en musikfil som är sparad i enheten.
    4. Bekräfta genom att trycka på Klar.

Tip

Vissa program har sina egna specifika aviseringsljud, vilka kan markeras från programinställningarna.

Aktivera pektoner

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud > Andra ljud.
    3. Aktivera eller inaktivera olika pektoner genom att trycka på skjutreglagen.