Översikt över Smart Connect

Översikt över Smart Connect på Sony Xperia™
    1 Tryck för att visa tillgängliga tillbehör
    2 Tryck för att visa tillgängliga händelser
    3 Lägg till en händelse
    4 Visa menyalternativ
    5 Tryck här för att aktivera en händelse
    6 Tryck här för att visa information om en händelse

Skapa en Smart Connect™-händelse

1. Tryck på Icn sony home apptray normal från Startskärm och leta upp och tryck på Other > Icn sony app smart connect.
    2. Om du öppnar Smart Connect™ för första gången trycker du på OK för att stänga välkomstskärmen.
    3. Tryck på Icn sonynew window holo dark på fliken Händelser.
    4. Om du skapar en händelse för första gången trycker du på OK igen för att stänga introduktionsskärmen.
    5. Lägg till villkor som ska utlösa händelsen. Ett villkor kan vara att ett tillbehör ansluts, ett visst tidsintervall eller både och.
    6. Fortsätt genom att trycka på Icn sony create event next.
    7. Välj vad som ska hända när du ansluter ett tillbehör och ange andra inställningar efter behov.
    8. Fortsätt genom att trycka på Icn sony create event next.
    9. Ange ett händelsenamn och tryck på SLUTFÖR.

Note

För att kunna lägga till ett Bluetooth®-tillbehör måste du först parkoppla det med din enhet.

Redigera en Smart Connect™-händelse

1. Starta Smart Connect™.
    2. Tryck på en händelse på fliken Händelser.
    3. Om händelsen är avstängd trycker du på skjutreglaget för att aktivera den.
    4. Tryck på REDIGERA HÄNDELSE och anpassa inställningarna som du vill.

Ta bort en händelse

1. Starta Smart Connect™.
    2. Gå till fliken Händelser, rör vid och håll kvar på den händelse du vill ta bort och tryck sedan på Radera händelse.
    3. Tryck på RADERA för att bekräfta.

Tip

Du kan även trycka på den händelse du vill ta bort och sedan trycka på Icn sony key menu > Radera händelse > RADERA.

Ställa in Smart Connect™ så att inkommande SMS läses upp

1. Starta Smart Connect™.
    2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
    3. Markera kryssrutan bredvid Text till tal > SLÅ PÅ.

Note

Om den här funktionen är aktiverad läses alla inkommande meddelanden upp högt. Skydda din integritet genom att inaktivera funktionen om du till exempel använder enheten på en offentlig plats eller på jobbet.