Skärmsläckare

Konfigurera en interaktiv skärmsläckare som automatiskt visar färger, foton eller bildspel när enheten står i en docka eller laddas och skärmen är inaktiv.

Tip

Om det är flera användare som använder en enhet kan varje användare ha egna skärmsläckarinställningar.

Aktivera eller inaktivera skärmsläckaren

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Display > Skärmsläckare.
  3. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.

Välja innehåll för skärmsläckaren

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Display > Skärmsläckare.
  3. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.
  4. Välj vad du vill visa när skärmsläckaren är aktiv.

Starta skärmsläckaren manuellt

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Display > Skärmsläckare.
  3. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.
  4. Om du vill aktivera skärmsläckaren direkt trycker du på Icn sony key menu och sedan på Starta nu.