Öppna inställningar

Visa och ändra inställningarna för enheten från menyn Inställningar. Menyn Inställningar kan öppnas både från programskärmen och från snabbinställningspanelen.

Öppna enhetsinställningsmenyn från programskärmen

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar.

Visa information om enheten

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck till på Inställningar > Om telefonen.

Aktivera skärmen med läget Tryck till för att väcka

1. Kontrollera att läget Tryck till för att väcka är aktiverat. Du aktiverar det genom att trycka på Inställningar > Display och sedan dra skjutreglaget bredvid Tryck för att väcka åt höger.
    2. Tryck till två gånger på skärmen.

Öppna eller stänga snabbinställningspanelen

• Om du vill öppna snabbinställningspanelen drar du statusfältet nedåt.

Tip

Om du vill öppna snabbinställningspanelen drar du statusfältet nedåt med två fingrar.

Starta ficklampan

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar.
    2. Tryck på Icn sony sys torch.

Välja vilka inställningar som ska visas på snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet hela vägen ned med två fingrar och tryck sedan på Redigera.
    2. I avsnittet längst ned på skärmen rör du vid och håller kvar ikonen för den snabbinställning som du vill lägga till, sedan drar du och släpper den i den övre delen av skärmen.

Ordna om snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet helt nedåt, tryck på användarikonen och tryck sedan på Redigera.
    2. Håll en ikon intryckt och dra den sedan till önskad position.