Flera samtal

Du kan hantera flera samtal samtidigt om du har aktiverat samtal väntar. Om du har aktiverat samtal väntar, meddelas du med ett ljud om du får ett annat samtal.

Note

Mobildata är inaktiverat under samtal. Appar som e-post, Internet och sociala nätverk fungerar om du ansluter till ett ‎Wi-Fi‎ -nätverk.

Aktivera och inaktivera Samtal väntar

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Samtal.
    3. Välj SIM-kort.
    4. Tryck på Ytterligare inställningar.
    5. Du aktiverar eller inaktiverar Samtal väntar genom att trycka på Samtal väntar.

Besvara ett andra samtal och parkera det pågående samtalet

1. När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony btn detail call åt höger.
    2. Tryck på Parkera samtal.

Avvisa ett andra samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony call slider dismiss åt vänster.

Ringa ett andra samtal

1. Tryck till på Icn sony dial contacts under ett pågående samtal. Samtalsloggen visas.
    2. Tryck på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
    3. Ange mottagarens telefonnummer och tryck till på Icn sony btn detail call. Det första samtalet parkeras.

Växla mellan samtal

• Om du vill växla till ett annat samtal och parkera det aktuella samtalet trycker du på Parkerat.