Spegla enhetens skärm på en TV med hjälp av en kabel

Du kan ansluta enheten till en kompatibel TV med hjälp av en MHL-kabel och spegla enhetens skärm på TV-skärmen.

Note

MHL- och HDMI™-kablar och -adaptrar säljs separat.

Note

Sony garanterar inte att alla typer av MHL- och HDMI™-kablar och -adaptrar stöds av enheten.

Visa innehåll från enheten på en TV som stöder MHL-inmatning

1. Anslut enheten till TV-apparaten med en MHL-kabel. Icn mhl stat visas i enhetens statusfält när en anslutning har upprättats.
    2. TV-apparaten visar skärmen från din enhet.

Note

Om enheten inte kan känna av displayen som är ansluten till MHL-kabeln tar du bort MHL-kabeln, ansluter den igen och trycker till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.

Visa innehåll från enheten på en TV som stöder HDMI™-indata

1. Anslut enheten till en MHL-adapter och anslut adaptern till en USB-port med strömförsörjning.
    2. Anslut adaptern till en TV med hjälp av en HDMI™-kabel. Icn mhl stat visas i enhetens statusfält när en anslutning har upprättats.
    3. Enhetens skärm visas på TV:n.

Visa hjälp om hur du använder TV:ns fjärrkontroll

1. Öppna meddelandepanelen genom att dra statusfältet nedåt när enheten är ansluten till TV:n.
    2. Tryck på Ansluten via MHL. MHL-inställningarna visas på TV-skärmen.
    3. Välj Använda fjärrkontrollen.

Note

Du kan välja Storlek på videobilden om du vill justera storleken på bilden som visas på TV-skärmen. Den här inställningen visas inte under MHL-inställningarna om ett alternativ för automatisk skalförändring redan är aktiverat på TV:n.

Tip

Du kan också trycka på den gula knappen på TV:ns fjärrkontroll och öppna meddelandepanelen.

Koppla från enheten från TV:n

• Koppla från MHL-kabeln eller MHL-adaptern från enheten.