Google Maps™ och navigering

Använd Google Maps™ och håll reda på var du befinner dig, visa trafiksituationer i realtid och få detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Programmet Google Maps™ kräver en Internetanslutning när det används online. Det kan medföra dataanslutningsavgifter när du ansluter till Internet från enheten. Om du vill ha mer detaljerad information om hur du använder det här programmet går du till http://support.google.com och klickar på länken ”Maps för mobilen”.

Note

Det är inte säkert att programmet Google Maps™ finns på alla marknader eller i alla länder eller regioner.

Använda Google Maps™

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Google > Kartor.