Redigera text

Du kan välja, klippa ut, kopiera och klistra in text medan du skriver. Du öppnar redigeringsalternativen genom att trycka till två gånger på den inskrivna texten. Redigeringsalternativen blir då tillgängliga via ett programfält.

Textredigeringsfält

Om du markerar text genom att trycka två gånger på ett ord öppnas redigeringsfältet med flera olika verktyg:

• Klipp ut
    • Kopiera
    • Klistra in
    • Dela
    • Markera allt
    • Hjälp

Note

Klistra in visas endast när du har text sparad i urklipp.

Markera text

1. Skriv in någon text och dubbelklicka på texten. Det ord du trycker till på blir markerat av flikar på båda sidor.
    2. Dra flikarna till vänster eller höger för att markera mer text.

Redigera text

1. Skriv in text och tryck till två gånger på den inskrivna texten för att öppna programfältet.
    2. Välj den text du vill redigera och använd sedan programfältet för att göra önskade ändringar.

Använda förstoraren

• När du skriver in text trycker du till på och håller kvar textfältet för att förstora texten och placera markören där du vill inuti textfältet.