Röstbrevlåda

Om ditt abonnemang inkluderar en röstbrevlåda kan den som ringer lämna röstmeddelande åt dig när du inte kan besvara samtal. Din röstbrevlådas nummer sparas normalt på ditt SIM-kort. Om så inte är fallet kan du få numret från din tjänstleverantör och skriva in det manuellt.

Ange numret till röstbrevlådan

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Samtal > Röstbrevlåda > Inställningar för röstbrevlådan > Nummer till röstbrevlåda.
  3. Ange numret till din röstbrevlåda.
  4. Tryck på OK.

Ringa upp röstbrevlådan

1. Öppna knappsatsen.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på 1 tills numret till din röstbrevlåda rings upp.

Tip

Första gången du ringer upp numret till din röstbrevlåda uppmanar nätoperatörens röstbrevlådesystem dig normalt att konfigurera röstbrevlådan. Du kan till exempel bli ombedd att spela in en hälsning och ange ett lösenord.