Brytarstyrning

Med brytarstyrning kan du interagera med Xperia™-enheten genom att använda en eller flera brytare. En brytare är en enhet som används för att skicka en knapptryckningssignal till Android-enheten. Dessa kan vara praktiska för användare med rörelsenedsättningar. För mer information om brytarstyrning, se Inställningar > Tillgänglighet > Brytarstyrning > INSTÄLLNINGAR > Hjälp.

Aktivera eller inaktivera brytarstyrning

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Tillgänglighet > Brytarstyrning.
  3. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget och sedan på OK.