Skicka kontaktinformation

Skicka ditt visitkort

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck på MIG.
  3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Dela.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på den kontakt vars information du vill skicka.
  3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Dela.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka flera kontakter samtidigt

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på en kontakt och markera eller avmarkera sedan kryssrutorna bredvid de kontakter du vill dela.
  3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Dela.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka alla kontakter

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Importera/exportera > Dela alla kontakter för att börja exportera alla kontakter.
  3. Dra statusfältet nedåt. Tryck på aviseringen när exporten har slutförts.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.