Ordna e-postmeddelanden

Ordna dina e-postmeddelanden

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck på E-post.
  3. Om du använder flera e-postkonton trycker du till på Icn sony app calendar l och väljer kontot med den inkorg du vill ordna. Om du vill ordna e-postmeddelandena i alla e-postkonton samtidigt trycker du till på Icn sony app calendar l och sedan på Kombinerad Inkorg.
  4. Tryck på Icn sony key menu, och tryck sedan på Ordna.
  5. Välj ett sorteringsalternativ.

Söka efter e-postmeddelanden

1. Tryck på Icn sony home apptray normal från Startskärm och hitta och tryck på E-post.
  2. Om du använder flera e-postkonton trycker du till på Icn sony app calendar l och väljer det konto du vill söka efter. Om du vill söka i alla e-postkonton samtidigt trycker du till på Icn sony app calendar l och sedan på Kombinerad Inkorg.
  3. Tryck på Icn sony menu search.
  4. Skriv in söktexten och tryck till på Icn sony menu search på tangentbordet.
  5. Sökresultatet visas i en lista som är sorterad efter datum. Tryck till på det e-postmeddelande som du vill öppna.

Visa alla mappar för ett e-postkonto

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck sedan på E-post.
  2. Tryck på Icn sony app calendar l och välj det konto som du vill kontrollera.
  3. Välj Visa alla mappar under önskat konto.

Radera e-postmeddelanden

1. Håll det meddelande som du vill radera intryckt tills enheten vibrerar.
  2. Markera kryssrutorna för de meddelanden som du vill radera.
  3. Tryck på Icn sony menu delete

Note

Du kan också dra ett meddelande till höger om du vill radera det.

Flytta e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Utgå från inkorgen för e-post och bläddra till meddelandet du vill radera på vänster sida.
  2. Tryck till på Flytta och välj sedan en mapp.