Monoljud

Med monoljudinställningen spelas både vänster och höger ljudkanal upp samtidigt när du spelar upp ljud. Att använda mono- istället för stereouppspelning är mest användbart för användare med vissa typer av hörselskador eller av säkerhetsskäl, till exempel när du behöver lyssna på omgivningen.

Aktivera eller inaktivera monoljud

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet.
  3. Tryck på skjutreglaget vid Monoljud.