Nödsamtal

Din enhet hanterar de internationella nödnumren, till exempel 112 och 911. Du kan i normala fall använda dessa nummer för att ringa nödsamtal i alla länder, med eller utan SIM-kort, om du befinner dig inom ett näts täckningsområde.

Ringa ett nödsamtal

1. Öppna knappsatsen.
    2. Ange nödnumret och tryck på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan ringa nödsamtal även om inget SIM-kort sitter i eller om utgående samtal är blockerade.

Ringa ett nödsamtal när SIM-kortet är låst

1. Tryck på NÖDSITUATIONER.
    2. Slå nödnumret och tryck på Icn sony btn detail call.

Ringa ett nödsamtal när skärmen är låst

1. Om skärmlåstypen Svep är inställd sveper du uppåt och trycker på Icn sony app dialer. Tryck sedan på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas. Därefter slår du nödnumret och trycker på Icn sony btn detail call
    2. Om skärmen är låst med mönster, PIN-kod eller lösenord sveper du uppåt och trycker på NÖDSITUATIONER. Sedan slår du nödnumret och trycker på Icn sony btn detail call.