Inställningar för e-postkonto

Ta bort ett e-postkonto från enheten

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Mejl.
  3. Tryck på Icn sony app calendar l och sedan på Inställningar.
  4. Välj det konto du vill ta bort.
  5. Tryck på Radera konto > OK.

Ändra frekvensen för inkorgskontrollen

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Mejl.
  3. Tryck på Icn sony app calendar l och sedan på Inställningar.
  4. Välj önskat konto.
  5. Tryck till på Kontrollfrekvens > Intervall för kontroll och välj ett alternativ.

Ställa in automatiskt frånvarosvar i ett Exchange Active Sync-konto

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Mejl.
  2. Tryck på Icn sony app calendar l och sedan på Inställningar.
  3. Välj det EAS (Exchange Active Sync)-konto för vilket du vill ställa in ett automatiskt frånvarosvar.
  4. Tryck på Inte på kontoret.
  5. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.
  6. Markera kryssrutan Ange tidsintervall om det behövs och ställ in tidsintervallet för det automatiska frånvarosvaret.
  7. Skriv in meddelandet för ditt frånvarosvar i textfältet.
  8. Tryck på OK för att bekräfta.