Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör som USB-masslagringsenheter och USB-möss. Om USB-enheten har en micro-USB-kontakt behövs ingen USB-värdadapter. USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör fungerar med enheten.

Note

Enheten har en USB-port utan lucka. Om enheten har blivit blöt är det viktigt att USB-porten är helt torr innan du sätter i en USB-kabel.