Konferenssamtal

I ett konferenssamtal eller flerpartssamtal kan du föra ett samtal med två eller flera andra personer samtidigt.

Note

Kontakta nätoperatören för detaljer om antalet deltagare som kan läggas till i ett konferenssamtal.

Ringa ett konferenssamtal

1. Tryck till på Icn sony dial contacts under ett pågående samtal. Samtalsloggen visas.
  2. Tryck på Icn sony call dialpad pressed för att visa knappsatsen.
  3. Slå numret till den andra deltagaren och tryck till på Icn sony btn detail call. Den första deltagaren parkeras tillfälligt.
  4. Om du vill lägga till den andra deltagaren i samtalet och starta konferensen trycker du på Icn sony call conference.
  5. Om du vill lägga till fler deltagare i samtalet upprepar du de relevanta stegen ovan.

Skapa ett privat samtal med en deltagare i ett konferenssamtal

1. Under ett pågående konferenssamtal trycker du på Hantera konferens.
  2. Tryck på den separata knappen för den deltagare du vill ha ett privat samtal med.
  3. Om du vill avsluta det privata samtalet och gå tillbaka till konferenssamtalet trycker du på Icn sony call conference.

Avsluta en deltagare i ett konferenssamtal

1. Under ett pågående konferenssamtal trycker du till på Hantera konferens.
  2. Tryck på Icn sony call slider dismiss bredvid den deltagare som du vill avsluta.

Avsluta ett konferenssamtal

• Tryck på Icn sony call slider dismiss under konferenssamtalet.