account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Lightbulb Har du testat detta?

    Starta om

    När du startar om din Xperia stängs alla öppna appar och minnet rensas. Apparna fungerar snabbare och smidigare och det finns mer minne tillgängligt.

    Starta om enheten
    Tryck länge på strömknappen.
    På menyn som öppnas trycker du på Starta om.

    Om det inte hjälpte att starta om enheten kan du prova detta:

    Close Stäng
    Hitta din produkt
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.