account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Felsökning Felsökning

    Artiklar och videor som hjälper dig att felsöka enheten och hitta vanliga lösningar.

    Close Stäng
    Hitta din produkt
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.