Spela in din skärm

Du kan använda skärminspelningsfunktionen för att fånga in videor av vad som händer på enhetens skärm. Denna funktion är användbar när du till exempel vill skapa vägledningar eller spela in videoklipp av dig när du spelare ett spel på enheten. Inspelade videoklipp sparas automatiskt i Album.

Översikt över fönstret för skärminspelning

Översikt över Skärminspelning

1 Minimera/återställ skärmens inspelningsfönster
2 Spela in din skärm
3 Spela in din skärm när den främre kameran är aktiverad
4 Spela in din skärm med/utan ljud
5 Öppna inställningarna för skärminspelning
6 Stäng fönstret för skärminspelning

Spela in skärmen

1. Håll strömknappen intryckt tills ett fönster med instruktioner visas.
  2. Tryck på Icn sony record screen.
  3. Tryck på Icn sony start record screen när fönstret för skärminspelning har öppnats. Funktionen för att spela in skärmen startar och en timerknapp visas.
  4. Avbryt inspelningen genom att trycka på timerknappen och sedan på Icn sony finish record screen.

Spela in din skärm när den främre kameran är aktiverad

1. Tryck till på Icn sony front camera record screen när skärminspelningsfönstret visas. Ett fönster öppnas som visar sökaren för den främre kameran.
  2. Börja inspelningen av skärmen och videon som fångas in av den främre kameran genom att trycka till på Icn sony start record screen.
  3. Avbryt inspelningen genom att trycka till på timerknappen och sedan på Icn sony finish record screen.
  4. Stäng skärminspelningsfönstret med sökaren för den främre kameran genom att trycka till på Icn sony front camera record screen close.

Visa de nyaste skärminspelningarna

1. Öppna aviseringspanelen genom att trycka två gånger på statusfältet.
  2. Peka på skärminspelningen.

Tip

Du kan även visa dina skärminspelningar i programmet Album.