Spellistor

På startskärmen för Musik kan du skapa egna spellistor med den musik som sparas på enheten.

Skapa egna spellistor

1. På startskärmen för Musik rör du vid och håller kvar namnet på albumet eller låten du vill lägga till i spellistan.
  2. Tryck på Lägg till i spellista > Skapa ny spellista i menyn som öppnas.
  3. Ange ett namn för spellistan och tryck på OK.

Tip

Du kan också öppna Musik-menyn på startskärmen och trycka Spellistor och sedan på Icn sony browser add för att skapa en ny spellista.

Spela upp egna spellistor

1. Öppna Musik-menyn och tryck på Spellistor.
  2. Under Spellistor markerar du den spellista du vill öppna.
  3. Om du vill spela upp alla låtar trycker du på en låt och Blanda alla.

Lägga till låtar i en spellista

1. På startskärmen för Musik bläddrar du till låten eller albumet som du vill lägga till i en spellista.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på albumtiteln och tryck sedan till på Lägg till i spellista.
  3. Tryck till på namnet på spellistan där du vill lägga till albumet eller låten. Albumet eller låten läggs nu till i spellistan.

Ta bort en låt från en spellista

1. I en spellista rör du vid och håller kvar titeln på den låt som du vill ta bort.
  2. Tryck på Ta bort från spellistan.

Radera en spellista

1. Öppna Musik-menyn och tryck på Spellistor.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på den spellista du vill radera.
  3. Tryck på Ta bort från lagringsutrymme.
  4. Tryck på RADERA för att bekräfta.

Note

Det går inte att radera smarta spellistor.