Ordna meddelanden

Ta bort ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging .
  2. Tryck på konversationen med meddelandet som du vill ta bort.
  3. Håll det meddelande som du vill ta bort intryckt och tryck sedan på Radera meddelande > RADERA.

Radera konversationer

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
  2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Radera konversationer.
  3. Markera kryssrutorna för de konversationer som du vill radera och tryck sedan till på Icn sony menu delete > RADERA.

Sätta stjärna på ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta upp och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på den konversation som du vill öppna.
  3. Rör vid och håll kvar meddelandet som du vill sätta en stjärna på och tryck sedan på Lägg till stjärna.
  4. Om du vill ta bort en stjärna från ett meddelande rör du vid och håller kvar det stjärnförsedda meddelandet och trycker sedan på Radera stjärna.

Visa stjärnmärkta meddelanden

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messaging på Startskärm.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Stjärnmärkta meddelanden.
  3. Alla stjärnmärkta meddelanden visas i en lista.

Söka efter meddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
  2. Tryck på Icn sony menu search.
  3. Skriv sökorden. Sökresultaten visas i en lista.