Spegla enhetens skärm trådlöst

Du kan använda skärmspegling om du vill visa en annan Xperia™-enhets skärm på skärmen på din enhet utan att använda en kabelanslutning. Du kan också visa innehåll på din enhet på en skärm eller TV som stöder Wi-Fi CERTIFIED Miracast™.

Spegla en annan Xperia™-enhets skärm på din egen skärm

1. Din enhet: Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling.
  3. Under Ta emot trycker du till på Starta.
  4. Annan enhet: Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  5. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling > Starta.
  6. Tryck till på OK och välj en enhet.
  7. Din enhet: Tryck till på OK för att tillåta anslutningen till din enhet.

Spegla enhetens skärm på en tv-skärm

1. TV: Följ instruktionerna i användarhandboken för tv:n för att aktivera skärmspeglingsfunktionen.
  2. Din enhet: Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  3. Leta reda på och tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling.
  4. Tryck på Starta i panelen Skicka.
  5. Tryck på OK och välj en enhet.

Note

Din TV måste ha stöd för skärmspegling baserat på Wi-Fi CERTIFIED Miracast för att funktionen ska fungera. Om din TV inte har stöd för skärmspegling kanske du måste köpa en trådlös displayadapter separat. Täck inte över enhetens ‎Wi-Fi‎ -antennområde när du använder skärmspegling.

Avbryta skärmspegling mellan enheter

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling.
  3. Tryck på Koppla från och sedan på OK.