Hitta enhetens identifieringsnummer

Din enhet har ett unikt identifieringsnummer. Det här numret kallas IMEI (International Mobile Equipment Identity). Du bör förvara en kopia av detta nummer. Du kan till exempel behöva det när du går in på supporttjänsten Xperia™ Care för att registrera din enhet. Om enheten blir stulen kan dessutom en del nätleverantörer använda detta nummer för att hindra att enheten ansluter till nätet i ditt land eller din region.

Visa IMEI-numret på etikettremsan

Identifieringsnummer
  1. Öppna luckan för nano-SIM- och minneskortets plats.
  2. Ta bort SIM-/ minneskortluckan. Sätt in en nagel eller annat föremål med lång, smal spets under kanten på etikettremsan och dra sedan remsan utåt. IMEI-numret visas på remsan.

Tip

Du kan även visa IMEI-numret genom att öppna knappsatsen och skriva *#06#.

Visa IMEI-numret via enhetsinställningarna

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Om surfplattan > Status > Information om IMEI-kod.