Google Sök och Nu

Du kan använda Google-appen till att söka på internet. Dessutom kan du aktivera ett flöde för att få regelbundna uppdateringar. Exempelvis kan du få trafikinformation innan du åker till jobbet, hitta populära restauranger i närheten, visa resultatet för ditt favoritlag med mera. Du kommer åt appen genom att trycka på Icn sony app google search i applistan eller så kan du reservera ett fönster på startskärmen så att den är enkel att komma åt och läsa.

Aktivera eller inaktivera Now-kort

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Google > Search och Now > Now-kort.
  3. Tryck på skjutreglaget Visa kort.

Reservera en panel på startskärmen för Google Sök och Nu

1. Rör vid och håll kvar på ett område på startskärmen tills enheten vibrerar.
  2. Tryck på Icn sony homescreen settings och sedan på skjutreglaget Google-flöde.
  3. Du kan svepa till den vänstra panelen på startskärmen för att komma åt gränssnitten Google Sök och Nu.

Note

Om du reserverar den vänstra panelen för gränssnitten Google Sök och Nu går det inte att ändra den huvudsakliga startskärmen och det går inte att lägga till ytterligare paneler till vänster. Endast den vänstra panelen kan reserveras.