Bakgrund och teman

Du kan anpassa startskärmen med bakgrunder och teman.

Ändra startskärmens bakgrund

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på Startskärm.
  2. Tryck på Bakgrunder och välj ett alternativ.

Tip

Du kan även ändra låsskärmens bakgrund eller ställa in samma bild för både start- och låsskärmen. Följ stegen ovan och tryck sedan på Album. Tryck på önskad bild och välj ett alternativ.

Ange ett tema

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm.
  2. Tryck på Teman.
  3. Välj ett alternativ:
    • Om du vill använda ett befintligt tema markerar du temat och trycker på TILLÄMPA TEMA.
    • Om du vill hämta ett nytt tema trycker du på HÄMTA FLER TEMAN.

Note

När du byter tema ändras även bakgrunden i vissa program.