Har du provat det här?

Det finns några saker du kan göra om du har problem med enheten:

Starta om

• Håll strömknappen intryckt. På menyn som öppnas trycker du till på Starta om. Enheten bör startas om automatiskt.

• Om det inte går att starta om enligt beskrivningen ovan lossar du luckan från minneskortets plats. Håll OFF-knappen nedtryckt med en pennspets eller liknande föremål. Vänta medan enheten stängs av automatiskt och starta sedan om den.

Uppdatera

Återställning

• Återställ enheten till de ursprungliga inställningarna. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhetskopiering & återställn. > Återställ standardinställningar > Återställ surfplattan > Radera allt. Glöm inte att säkerhetskopiera alla viktiga data på enhetens internminne!

Note

Om du har aktiverat säkerhetsfunktionen Skyddad av my Xperia på enheten blir du ombedd att ange inloggningsuppgifterna för Google™-kontot som du använde för att aktivera Skyddad av my Xperia när du gjort en fabriksåterställning.

• Om du inte kan öppna menyn Inställningar på enheten ansluter du den till en dator och använder Xperia™ Companion för att återställa enheten. Öppna Xperia™ Companion på datorn och klicka på Reparation av programvara. Följ anvisningarna som visas på skärmen. Glöm inte att säkerhetskopiera alla viktiga data på enhetens internminne! Mer information och installationsanvisningar finns på webbsidan för Xperia™ Companion för Windows eller Mac OS.