Montering

Ett skyddsblad sitter på skärmen. Du måste peta loss filmen innan du använder pekskärmen. Annars kanske pekskärmen inte fungerar korrekt.

Sätta i nano-SIM-kortet och minneskortet

Sätta i SIM-kortet på Sony-enheter

Note

Skär inte i SIM-kortet, till exempel med en kniv eller sax, eftersom enheten kan skadas.

1. Öppna luckan för nano-SIM-/minneskortplatsen.
  2. Använd nageln och dra ut nano-SIM-korthållaren.
  3. Placera SIM-kortet i rätt riktning såsom visas på bilden.
  4. Sätt minneskortet i korrekt riktning på dess plats som visas på bilden.
  5. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.

Avlägsna nano-SIM-kortet

Avlägsna SIM-kortet på Sony-enheter
  1. Ta loss luckan för nano-SIM-kortplatsen.
  2. Dra ut nano-SIM-korthållaren genom att använda naglarna eller lämpligt föremål.
  3. Avlägsna nano-SIM-kortet.
  4. Sätt tillbaka nano-SIM-korthållaren i kortplatsen.
  5. Sätt tillbaka luckan.

Ta bort minneskortet

1. Stäng av enheten och ta loss luckan till minneskortplatsen.
  2. Tryck minneskortet inåt och släpp det sedan direkt.
  3. Dra minneskortet utåt helt och ta bort det.
  4. Sätt tillbaka luckan.

Tip

Du kan även ta bort minneskortet utan att stänga av enheten enligt beskrivning i steg 1. Om du vill använda den här metoden måste du först koppla från minneskortet. Tryck på Inställningar > Lagring, sedan på Icn sony eject3 bredvid SD-kort och följ därefter anvisningarna ovan.