Använda Smile Shutter™ för att fånga ansikten med leenden

Använd Smile Shutter™-teknik för att fotografera ett ansikte mitt i leendet. Kameran kan känna av upp till fem ansikten och väljer ett av ansiktena för leendeavkänning och autofokus. När den personen ler tas bilden automatiskt.

Slå på Leendeavkänning

1. Aktivera kameran.
  2. Tryck till på Icn sony menu settings l.
  3. Leta reda på och tryck till på Leendeavkänning och välj en leendenivå.

Ta ett foto med Smile Shutter™

1. Rikta kameran mot ditt motiv när kameran är öppen och Smile Shutter™ är påslaget. Kameran väljer vilket ansikte som fokuseras.
  2. Det valda ansiktet visas iunti en färgad ram och fotot tas automatiskt.
  3. Om personen inte ler trycker du ned kameraknappen för att ta ett foto manuellt.