Ställa in e-post

Använd e-postprogrammet på enheten för att skicka och ta emot e-postmeddelanden via dina e-postkonton. Du kan ha ett eller flera e-postkonton samtidigt, bland annat företagskonton med Microsoft Exchange ActiveSync.

Konfigurera ett e-postkonto

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på E-post.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigureringen.

Note

Med vissa e-posttjänster kan du behöva kontakta din e-posttjänstleverantör för information om detaljerade inställningar för e-postkontot.

Lägga till ytterligare ett e-postkonto

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda och tryck till på E-post.
  3. Tryck till på Icn sony key menu och tryck sedan till på Inställningar > Lägg till konto.
  4. Skriv in e-postadress och lösenord. Tryck sedan till på Nästa. Om det inte går att hämta inställningarna för e-postkontot automatiskt kan du slutföra konfigurationen manuellt.
  5. Tryck till på Nästa när du är klar.