Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till någon annan, t.ex. till ett annat telefonnummer, en annan enhet eller till en svarstjänst.

Vidarekoppla samtal

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck på Inställningar > Samtal.
  3. Tryck på Vidarekoppling och välj ett alternativ.
  4. Ange det nummer till vilket du vill vidarekoppla samtalen och tryck på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Samtal > Vidarekoppling.
  3. Välj ett alternativ och tryck sedan till på Inaktivera.