Montering

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort.

Sätta i minneskortet på en Sony-smartphone

Note

Se till att sätta in nano-SIM-kortet i nano-SIM-korthållaren innan du sätter in det i enheten. Förväxla inte nano-SIM-kortplatsen med platsen för minneskortet.

Sätta i nano-SIM-kortet

Note

Om du sätter in nano-SIM-kortet medan enheten är påslagen, startas enheten om automatiskt.

1. Ta loss luckan för nano-SIM-korthållaren.
  2. Använd nageln eller ett liknande föremål för att dra ut nano-SIM-korthållaren.
  3. Sätt nano-SIM-kortet i nano-SIM-korthållaren och sätt sedan tillbaka hållaren.
  4. Sätt tillbaka luckan.

Note

Se till att sätta tillbaka nano-SIM-korthållaren i rätt riktning. Vänd inte på hållaren när du drar ut den för att sätta in nano-SIM-kortet.

Sätta i minneskortet

1. Ta bort luckan för minneskortplatsen.
  2. Sätt i minneskortet i minneskortplatsen och sätt sedan tillbaka luckan till minneskortplatsen.

Avlägsna nano-SIM-kortet

Ta ut mikro-SIM -kortet på en Sony-smartphone
  1. Ta loss luckan för nano-SIM-kortplatsen.
  2. Dra ut nano-SIM-korthållaren genom att använda naglarna eller lämpligt föremål.
  3. Avlägsna nano-SIM-kortet.
  4. Sätt tillbaka nano-SIM-korthållaren i kortplatsen.
  5. Sätt tillbaka luckan.

Ta bort minneskortet

1. Stäng av enheten och ta loss luckan till minneskortplatsen.
  2. Tryck minneskortet inåt och släpp det sedan direkt.
  3. Dra minneskortet utåt helt och ta bort det.
  4. Sätt tillbaka luckan.

Tip

Du kan även ta bort minneskortet utan att stänga av enheten enligt beskrivning i steg 1. Om du vill använda den här metoden måste du först koppla från minneskortet. Tryck på Inställningar > Lagring, sedan på Icn sony eject3 bredvid SD-kort och följ därefter anvisningarna ovan.