account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Xperia™ Tips

    Med Xperia™ Tips kan du få användbar information om enheten genom notiser och lära dig allt du behöver för att komma igång.

    Aktivera eller inaktivera Xperia™-tips

    1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
    2. Tryck till på Inställningar > Introduktion och Tips.
    3. Tryck på skjutreglaget Tips för Xperia™.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.