Ljudvolym

Du kan ändra ringsignalsvolymen för aviseringar, samt för musik- och videouppspelning.

Anpassa uppspelningsvolymen för media med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen samtidigt som du lyssnar på musik eller tittar på film, även när skärmen är låst.

Aktivera vibrationsläget

• Tryck volymknappen uppåt eller nedåt tills Icn sony stat sys ringer vibrate visas i statusfältet.

Justera volymnivåerna

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering.
  3. Dra volymreglagen till önskade lägen.

Note

Du kan också trycka uppåt eller nedåt på volymknappen och sedan trycka på Icn sony adjust volumn för att separat justera volymnivåerna för avisering, medieuppspelning och alarm.

Välja aviseringsljud

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Hitta och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Aviseringsljud.
  3. Välj ett alternativ från listan eller tryck på Icn sony browser add och välj en musikfil som är sparad i enheten.
  4. Bekräfta genom att trycka på Klar.

Tip

Vissa program har sina egna specifika aviseringsljud, vilka kan markeras från programinställningarna.

Aktivera pektoner

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Andra ljud.
  3. Dra skjutreglaget bredvid Ljud vid beröring åt höger.