Skärmskydd

Note

Ta bort den genomskinliga skyddsfilmen genom att dra i den utskjutande fliken innan du använder enheten.

Vi rekommenderar att du skyddar enheten med ett skärmskydd från Sony eller ett skydd som är avsett för din Xperia™-modell. Användning av skärmskyddstillbehör från tredjepart kan göra att enheten inte fungerar som den ska på grund av att sensorer, linser eller mikrofoner täcks och enhetens garanti kan ogiltigförklaras.