Google Maps™ och navigering

Använd Google Maps™ och håll reda på var du befinner dig, visa trafiksituationer i realtid och få detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Programmet Google Maps™ kräver en Internetanslutning när det används online. Om du vill ha mer detaljerad information om hur du använder det här programmet går du till http://support.google.com och klickar på länken ”Maps för mobilen”.

Note

Det är inte säkert att programmet Google Maps™ finns på alla marknader eller i alla länder eller regioner.

Använda Google Maps™

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck på Kartor.