Hämta program från andra källor

När enheten har ställts in att tillåta hämtningar från andra källor än Google Play™ kan du hämta program direkt från andra webbplatser genom att följa relevanta hämtningsinstruktioner.

Note

Enheten kan skadas om du installerar program av okänt eller osäkert ursprung. Hämta endast program från tillförlitliga källor. Kontakta programleverantören om du har frågor eller problem.

Note

Om du använder en enhet med flera användare kan endast ägaren, d.v.s. den primära användaren, tillåta hämtningar från andra källor än Google Play™. Ändringarna som görs av ägaren påverkar samtliga andra användare.

Tillåta hämtning av program från andra källor

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
    2. Leta redan på och tryck till på Inställningar > Säkerhet.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Okända källor åt höger.
    4. Tryck till på OK.

Note

Vissa program kanske behöver komma åt data, inställningar och olika funktioner på enheten om de ska fungera ordentligt. Installera endast och ge endast behörighet till program som du litar på. Du kan visa vilka behörigheter som tilldelats ett hämtat program och även ändra deras status genom att trycka till på programmet under Inställningar > Appar.