Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör såsom ett USB-minne, en spelkontroll, ett USB-tangentbord eller en USB-mus. Om USB-tillbehöret har en Micro USB-kontakt behöver du ingen USB-värdadapter.

Note

USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör stöds av enheten.

Ansluta ett USB-tillbehör med hjälp av en USB-värdadapter

1. Anslut USB-värdadaptern till enheten och anslut sedan adaptern till USB-tillbehöret.
    2. På Startskärm trycker du till på Icn sony and app tray tablet.
    3. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.

Note

Det kan krävas ytterligare steg eller programvara för att konfigurera spelkontroller, USB-ljud och Ethernet-tillbehör med USB-anslutning. Sony garanterar inte att alla USB-tillbehör stöds av enheten.

Komma åt innehåll på en USB-masslagringsenhet med användning av en USB-värdadapter

1. Anslut USB-värdadaptern till din enhet och anslut sedan adaptern till USB-masslagringsenheten.
    2. På Startskärm trycker du till på Icn sony and app tray tablet.
    3. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.
    4. För att komma åt filer och mappar på USB-lagringsenheten, använd en filhanteringsapp, såsom Filhanteraren.

Note

Du kan även öppna det relevanta mediaprogrammet på din enhet för att visa innehållet direkt. Du kan till exempel öppna appen Album för att visa foton som lagrats på USB-masslagringsenheter.

Koppla från en USB-masslagringsenhet

1. Om du vill öppna meddelandepanelen drar du statusfältet nedåt, sedan trycker du på USB-minnet är anslutet.
    2. Tryck på OK.
    3. Koppla från USB-värdadaptern från enheten.

Ansluta ett USB-tillbehör med hjälp av en micro-USB-kontakt

1. Anslut micro-USB-kontakten för USB-tillbehöret till din enhet.
    2. Utgå från Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
    3. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.

Note

Sony garanterar inte att alla USB-tillbehör med en micro-USB-kontakt stöds av enheten.