Appöversikt

Icn sony app alarm

Använd klockan för att ställa in olika typer av alarm.

Icn sony app chrome

Använd webbläsaren om du vill visa och navigera på webbsidor och hantera bokmärken, text och bilder.

Icn sony app calculator

Använd miniräknaren för att utföra enklare beräkningar.

Icn sony app calendar

Använd kalendern för att hålla reda på händelser och hantera dina möten.

Icn sony app camera

Använd kameran för att ta foton och spela in videoklipp.

Icn sony app phonebook

Använd Kontakter för att hantera telefonnummer, e-postadresser och annan information relaterad till dina kontakter.

Icn sony app downloads

Använd Nedladdningar för att öppna webbläsarerns hämtningshistorik.

Icn sony app email

Använd E-post för att skicka och ta emot e-postmeddelanden via både privata konton och företagskonton.

Icn sony app facebook

Använd Facebook™ för att delta i sociala nätverk tillsammans med vänner, familj och kolleger runt om i världen.

Icn sony app radio

Använd FM-radion för att söka efter och lyssna på FM-radiostationer.

Icn sony app gallery

Använd Album för att visa, redigera och dela dina foton och videoklipp.

Icn sony app gmail

Använd Gmail™ för att läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden.

Icn sony app google search

Använd Google™ för att söka i enheten och på webben.

Icn sony app google maps

Använd Google Maps™ för att visa din aktuella position, hitta andra platser och beräkna färdvägar.

Icn sony app market place

Använd Play Store™ för att hämta kostnadsfria appar och betalappar till enheten.

Icn sony app movies

Använd Video för att spela upp videor på enheten och dela innehåll med dina vänner.

Icn sony app music player

Använd Musik för att organisera och spela upp musik, ljudböcker och poddsändningar.

Icn sony app weather

Använd Nyheter och väder för att läsa nyheter och se väderprognoser.

Icn sony app settings

Använd Inställningar för att anpassa telefonens inställningar.

Icn sony app google talk

Använd Hangouts™ för att chatta med vänner online.

Icn sony app track id

Använd TrackID™ för att identifiera låtar som du hör på stan och få information om artist, album osv.

Icn sony app youtube

Använd YouTube™ för att dela och visa videoklipp från hela världen.

Icn sony app backup and restore

Använd Säkerhetskopiera och återställ för att säkerhetskopiera eller återställa innehåll på enheten, t.ex. kontakter, bokmärken, kalenderinformation m.m.

Icn sony app smart connect

Använd Smart Connect™ för att se vad som händer på enheten när du ansluter eller kopplar ur ett tillbehör.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator skapar automatiskt korta videoklipp på cirka 30 sekunder baserade på befintliga foton och videoklipp. Programmet bedömer automatiskt tidslinjen när filmen skapas.

Icn sony app lifelog

Använd Lifelog för att registrera händelser i din vardag automatiskt. Du kan exempelvis ange mål och följa hur det går att nå dem eller skapa bokmärken för särskilda tillfällen.

Icn sony app support

Använd Support för att få tillgång till användarsupport i enheten. Du kan t.ex. komma åt en användarguide, felsökningsinformation samt tips och tricks.

Note

Vissa appar har inte stöd för samtliga tjänsteleverantörer i alla områden.