Albummenyn på startskärmen

Från albummenyn på startskärmen kan du bläddra i dina fotoalbum, inklusive foton och videoklipp som har tagits med specialeffekter, samt innehåll som du har lagt upp online via tjänster som Picasa™ och Facebook. När du är inloggad på sådana plattformar kan du hantera innehåll och visa onlinebilder. I albumprogrammet kan du också sätta geotaggar på foton, utföra enklare redigering och dela innehåll med hjälp av exempelvis trådlös Bluetooth®-teknik och e-post.

Översikt över albummenyn på startskärmen i Sony-enheter
1 Gå tillbaka till startskärmen för albumprogrammet för att se allt innehåll
2 Visa dina favoritfoton och videoklipp
3 Visa alla videor som har sparats på enheten
4 Visa dina foton på en karta eller i jordglobsvy
5 Visa foton eller videoklipp som du har dolt
6 Visa alla foton och videor som du har tagit med enhetens kamera med användning av specialeffekter
7 Visa alla foton och videoklipp som är sparade på enheten i olika mappar
8 Visa alla foton med ansikten
9 Visa foton och videoklipp på enheter på samma nätverk
10 Öppna inställningsmenyn för albumprogrammet
11 Öppna webbsupporten
12 Visa foton och videor på Facebook™
13 Visa foton och videor på Picasa™
14 Visa foton och videor på Flickr™

Visa foton från onlinetjänster i Album

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
  2. Hitta och tryck till på Album och dra sedan den vänstra kanten av startskärmen för album till höger.
  3. Tryck till på önskad onlinetjänst och följ sedan instruktionerna på skärmen för att komma igång med tjänsten. Alla tillgängliga onlinealbum som du har laddat upp till tjänsten visas.
  4. Tryck till på ett album för att visa dess innehåll och tryck sedan till på ett foto i albumet.
  5. Bläddra till vänster för att visa nästa foto eller video. Bläddra till höger för att visa föregående foto eller video.