Startskärmsmenyn för musik

Musikmenyn på startskärmen innehåller en översikt över alla låtar på enheten. Här kan du hantera dina album och spellistor.

Musikportal i Sony-enheter

1 Gå tillbaka till startskärmen för musik
2 Visa aktuell uppspelningskö
3 Bläddra bland alla artister
4 Bläddra bland alla album
5 Bläddra bland alla låtar
6 Bläddra i ditt musikbibliotek och filtrera efter artist, album och låtnamn
7 Bläddra bland alla spellistor
8 Spela upp delad musik på en annan enhet
9 Visa alla filer som du prenumererar på eller har hämtat i Podcast
10 Öppna inställningsmenyn för musikappen
11 Öppna supportmenyn för musikappen

Öppna Musik-menyn på startskärmen

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony and app tray tablet och leta upp och tryck till på Icn sony app music player.
  2. Dra den vänstra kanten av skärmen åt höger.

Gå tillbaka till startskärmen för Musik

• När Musik-menyn på startskärmen är öppen trycker du till på Hem.
  • När Musik-menyn på startskärmen är öppen trycker du till på skärmen till höger om menyn.

Radera en låt

1. Från Musik-menyn på startskärmen bläddrar du till den låt du vill radera.
  2. Rör vid och håll kvar låttiteln och tryck på Radera i listan som visas.
  3. Tryck till på Radera igen för att bekräfta.