account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Pågående samtal

Översikt över meddelanden i Sony-enheter

1 Avsluta ett samtal
2 Ring ett andra samtal
3 Parkera det nuvarande samtalet eller återuppta ett parkerat samtal
4 Mata in siffror under ett samtal
5 Tysta mikrofonen under ett samtal
6 Använd högtalaren under ett samtal

Justera volymen under ett samtal

  • Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Aktivera skärmen under ett samtal

  • Tryck snabbt på Icn sony key and power k90.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.