Överföra videoinnehåll till enheten

Innan du kan börja använda filmprogrammet kan det vara en bra idé att överföra filmer, tv-program och annat videoinnehåll till din enhet från andra enheter, exempelvis en dator. Du kan överföra ditt innehåll på olika sätt:

• Endast för Windows®: Anslut enheten till en dator med hjälp av en USB-kabel och dra videofilerna direkt till datorn med hjälp av filhanterarprogrammet. Se Hantera filer med en dator.
    • Om du har en PC eller Apple® Mac®-dator kan du använda Xperia™ Companion för att organisera innehåll och överföra videofiler till enheten.