Överföra musik till enheten

Det finns olika sätt att överföra musik från en dator till enheten:

• Du kan överföra musikfiler mellan enheten och en dator via den medföljande USB-kabeln. När datorn och enheten kopplats ihop väljer du Överföring av filer (MTP) på enheten och sedan kopierar och klistrar du helt enkelt in eller drar och släpper filerna på datorn. Mer information finns i Hantera filer med en dator.
    • Du kan använda programvaran Xperia™ Companion för att överföra mediefiler mellan datorn och enheten. Du kan läsa mer och hämta Xperia™ Companion för Windows eller Xperia™ Companion för Mac.

Note

Alla musikfilformat fungerar kanske inte i musikappen. Om du vill ha mer information om vilka filformat som stöds och användningen av multimediefiler (ljud, bild och video) kan du hämta rapporten för din enhet i Supportdokument.