Supportappen

I supportappen på enheten kan du söka i användarhandböcker, läsa felsökningsguider och hitta information om programvaruuppdateringar och annan produktrelaterad information.

Öppna supportappen

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Icn sony app support och välj sedan önskat supportalternativ.

Tip

Du får bäst support om du är ansluten till internet när du använder supportappen.